Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #14481 üzenetére

    Eddig olvastam, most elszakadt a cérna:
    "Ezért is vettem Mac-et, mert produktivitás terén odavágja a Windows-t. (ebbe légyszi ne menjünk bele, hosszú oldalakat lehetne írni, hogy miért, miért nem, stb, ne flame-eljük tele a topikot - szubjektív vélemény)"
    Pedig tényleg érdekelne Persze nyilván van pár dolog, ami tök jó Macen, és nincs meg Windows-on, de az alapján, amit hallottam, fordítva hatványozottan igaz. De csak akkor tudnék erről véleményt nyilvánítani, ha lenne Macem (nem lesz egy darabig, és lehet, hogy azután sem Ha nem kötődne az egész márka ilyen undorító módon sznob, "ki-ha-én-nem"-típusú gazdag lenéző köcsög Starbucks-os idiótákhoz, akiknek sokszor fingjuk sincs az életről, beleszülettek a legjobb anyagi körülményekbe, és köpködnek mindenkire, aki mondjuk kétkezi munkát végez, vagy nem áll azon a "menőségi szinten", amit ők elképzeltek maguknak, és mondjuk egy ásót nem vennének soha a kezükbe - és nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek -, akkor talán nem tartanám magam szempontjából ilyen gáznak, ha Macet vennék ).

    Nem starbucksos kisköcsög vagyok, de kemény munkával vettem 2005-ben egy macminit 250.000-ért (igen, pár havi fizuért) amit 2013-ban vontunk ki a termelésből, 25.000-ért eladtuk(!!! pénzért, nem kivágtuk a szemétre 3 év múlva) vettünk helyette egy i7-es minit ugyanúgy 250-ért, és termel tovább

    Igen, hogy még jobban termeljünk, vettem egy MBP-t 380-ért, amit 3 évesen 180-ért el lehetett adni, majd vettem 380-ért egy retina mbp-t, amin pörög a meló, mert nem egy ultramobil lassú szar.

    Megdolgoztam érte, kőkeményen, nem minden héten elqrtam 10-20ezret bulizásra, nem iszom nem dohányzom, ez miért fáj?

    Sajnos beütött a krach, átvertek, 3 hónap múlva lopottra jelentették a MBP-t, most szopóágon vagyok, pénz sincs, MBP sincs, vehetek egy 100e-s szart, mert dolgozni kell, és egy hete szervezem, hogy osszam meg a fileok elérését a nas, a macmini, remote login, és a laptop közt, mert ha a mini foglalt, akkor a notin kell dolgozzak, folyamatos synccel.

    Nekem se fog telni egy ideig Mac-re, de kikérem magamnak azt, hogy minden maces egy sznob köcsög
    Gondolkozz már, mert kezd nagyon idegesítő lenni a stílusod!

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák