Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz trisztan94 #14438 üzenetére

    "ezek a Java alapú sz*rok"
    Gratulálok... ;]
    Nyilván azért tartoznak a legnépszerűbb IDE-k közé a NetBeans, meg az Eclipse is, mert akkora szarok. :D Amúgy ez egy jó esettanulmány lehetne: vettél fél milkáért egy Macet, mert az menő, és azóta folyamatosan szenvedsz vele. Megérte? Nem találsz hozzá menő OS X-es alkalmazásokat (ebbe nyilvánvaló, hogy beletartozik a csillivilli, különben nem menő, és nem menő módon nem lehet dolgozni, hát milyen már az, hogy csak úgy simán hatékonyan tudod végezni a munkádat, mindenféle menőség nélkül), amiket hatékony munkára tudnál használni, vagy ha találsz is, akkor azért perkálni kell (ha még nem lett volna elég drága a gép). Egyébként biztos nincs így, csak az előítélet beszél belőlem, tapasztalatom nincs szerencsére Mac-kel, de pár emberkétől hallott infók alapján annyira nem vágyom rá, és erre Te is ráerősítettél a Weblapkészítés topicban is.
    Ezeket a "Java alapú sz*rokat" egyébként lehet különböző paraméterezésekkel indítani, amikkel korlátozni tudod a memóriahasználatukat, meg egyéb erőforrásokkal kapcsolatos dolgaikat.

    Ez amúgy tényleg annyival szebb, mint ez? Biztos én vagyok a rohadt igénytelen állat, de én nem találom annyival szebbnek. :D

    Ahogy már mondták, a "Java alapú sz*rok" alá kell a vas, SSD-vel életet menthetsz amúgy is, a 4 GB RAM meg manapság talán kevésnek is mondható fejlesztői szemmel (persze attól függ, milyen fejlesztői környezet, stb.), ha tisztességes IDE-t akarsz használni, ami azért követeli az erőforrásokat.

    Annyira nagy rakás szarok ezek a Java-alapú IDE-k, hogy én például előszeretettel használom mindennapi fejlesztésre, debuggolásra (PHP-ben, JavaScriptben, CSS-ben, C++-ban) a NetBeans-t, és nagyon elégedett vagyok vele. ;]
    Igaz, én milyen jogon ugatok, amikor én csak szaros SSD-re és RAM-ra költöttem a pénzemet a gizda Mac helyett.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák