Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dances

    tag

    Üdv!

    Szeretném megosztani a tapasztalataimat egy Braun 3020s típusú borotváról, amit pár hete vettem abban a reményben, hogy méltó utódja legyen a most kb 10 éves, és még mindig (bár elég hangosan) működő elődnek, egy Braun 3710 -nek.

    Mivel a 3020 -ason 2 kés és egy trimmelő van, amik ráadásul mind külön-külön tudnak mozogni, ezért úgy gondoltam, hogy az elődnél jobbnak kell lennie.

    Nos, az igazság az, hogy valóban kevésbé irritálja a bőrömet, egyáltalán nem pirosodik ki tőle, szerintem ez amiatt van, hogy mivel a kései tudnak mozogni, nem lehet annyira "rányomni" az ember arcára, egyáltalán nem karistolja össze a képemet.
    Hamarabb is végeztem a borotválkozással, mert kevesebbszer kellet végigmennem egy-egy területen.

    Azonban:
    az erősebb szőröket egyszerűen nem tudja teljesen tőben levágni (szemben a 3710 -essel), azokat kb fél mm -es hosszban meghagyja, emiatt félig-meddig borostásnak nézek ki közvetlenül borotválkozás után.
    illetve lehet, hogy ez csak nekem fura, de a fej (a szita és a kések) egy egységet képeznek, együtt jönnek le a borotváról, nem lehet őket különválasztani (ráadásul csak simán rá van pattintva a fej a borotvára, nem kiengedőgombos megoldással), mint a 3710 -esnél, hogy rendesen ki lehessen kefélni a kések pengéi közül a rárakódott hámdarabokat.

    Tehát összegezve az én véleményem:
    arckímélőbben, de nem elég alaposan lehet vele borotválkozni
    illetve közel sem tűnik olyan tartós konstrukciónak, mint az elődje

    Only the Good die young.

Új hozzászólás Aktív témák