Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz Speeedfire #4225 üzenetére

    Látod, ezen én is erősen vakarózok. Konkrétan a gari miatt f*sok. Azaz hogy kis hazánkból hogyan lehetne érvényesíteni...igaz műszaki cikkel az elmúlt kb. 10 évben még nem fürödtem be, de ez az alapos utánajárásnak (is) volt a következménye. De ettől függetlenül én is elmerengtem az amazonon :U

    A Braunra egyébként 2 év gari jár....az összesre. Ők (mármint az AV planetesek) azt mondták, hogy csomagolássérült és hasonló termékekkel (is) foglalkoznak, ezért 1 év a gar. És itt tettem fel magamnak a kérdést, hogy miért lenne tökkelütötött hülye a Braun vagy bármely más cég? Sérült a doboz...na és? Visszaviszik, a termékfelelős vagy a logisztikus rendel pár 100 Ft-ért újat...miért rosszabb megoldás ez, mint mondjuk 10K-val olcsóbban adni? Saját maguk ellenségei...?

    A másik: 1-2 csomisérült termék akad mindenhol, ez oké...de erre boltot alapítani miért éri meg? :U Még ha az AV planet nem is kizárólag ezzel foglalkozik, de akadnak ilyen boltok, vagy akár bolthálózatok.

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák