Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz Flashcash #3692 üzenetére

    "Series 5 (régi): Ez a borotva egy hagyományos vágórendszerű, különálló késsel és szitával rendelkező borotva, ami még a régi Flex Integral, Syncro sorozat továbbfejlesztett változata. Erről is elmondható, hogy a régi design-t követő késsel jobban vág, mint ami a boltokban jelenleg kapható hozzá."

    Na ezt aláírom, a most kapható új fej és szita kombó erős csalódás a régihez képest :( A régivel babapopsi lettem, ezzel meg nem annyira...és tovább is tart maga a művelet :U Szóval így nem az igazi, és erősen gondolkodom, mit is kellene tennem. A legtutibb persze egy olyan kés lenne, amit te is linkeltél, de 10 dolláros termékre 14-et ráfizetni nem nagyon szeretnék. Valami hasonló magyar oldalt nem tudsz esetleg? :B :R

    Maga a borotva amúgy még mindig jó lenne így 6 év elteltével is, csak ez zavar benne...na meg az, hogy az akku élettartama erős csökkenést mutat, de van hálózat, amiről mehet utána is :)

    Ja és pont a lényeget hagytam ki: Braun 5874-esem van.

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák