Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz macilaci78 #206257 üzenetére

    Felhívtam, Kecskemét azt mondta mindenképp olajat cserél. Ezután jöttem ide, hogy nem értem. Ősszel Szeged azt mondta nem kell, innentől elválik az olaj és az egyéb kötelező. Épp azért hívtam fel Kecskemétet hogy legyen több helyről infóm. Mert míg pl Kecskemét helyesen azt mondta hogy az id3 egészen 2 éves koráig nem kell menjen, km figyelés nélkül, addig pl korábban Szeged azt mondta rá, hogy 1 évesen kell vinni és 100-120 ezer Ft lesz a szerviz...

    Több autóval több helyről több félét mondanak. Én meg nagyon szívesen fizetek ki mindent rájuk ami kell, vagy segíti hogy hosszú távon problémamentesen használjam őket minél nagyobb eséllyel.

    De jelenelg ott tartok, hogy ha nem figyelek és ellenőrzom több helyről amit mondanak akkor:
    Ősszel lett volna egy Szegedi köztes cserem majd 90 ért ami végül 65 körül állt meg amikor oda toltam a környék összes többi szerviz ajánlatát ami olcsóbb volt (-25 ezer)

    Ősszel csinált volna Szeged egy 100 ezres szervizt az id3 ra pedig az csak 2 évesen kell és akkor is morcos leszek ha a pollen csere 100 ezer lesz de mást nagyon nem tudok elképzelni (-100 ezer)

    Most pedig a Kodi ba Kecskemét (aki azért van képbe mert az id3 al viszont ők mondták meg a tutit) simán cserélné a fel éves olajat amire amúgy a telefonba azt mondták hogy pollen szűrővel 120 fék folyadék cserével meg 140-150 lesz.
    Ha ebből le szedem a motor olajat akkor az megint vastag 100 ezer lassan(-90-100 ezer)

    Szumma ott vagyok hogy ha mindig elsőre csinálom amit mondanak és nem nézek utána akkor elment 230 ezer Ft kb. Mert drágább az olaj, mert szerviz van amikor nem kéne és olaj csere van bár valószínűleg nem kéne hisz "most volt".

    Értem én hogy feltehetően azt hiszik hogy lottón nyertem a pénzt, vagy otthon nyomtatom magamnak, hogy van két 2021 és "új" autónk de sajnos nincs így, nemhogy 230 de 23 ezer Ft miatt is inkább kérdezek, utána megyek telefonálok. És itt nem arról van szó, hogy nem költom rá amit kell, hanem hogy azt költom rá amit kell/ jó nekik.

    Írtam a Pohu nak, ok majd megmondjak.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák