Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz index31 #9416 üzenetére

    A PayPal-fiók István Kovács néven pont jó, mert a számlakivonaton látható Kovács István név, a hazai számítógépes rendszerben is elvileg úgy van nyilvántartva, hogy [last name: Kovács], attól függetlenül, hogy mi ezt így nem látjuk. Az átutalást pedig gondolom, a Unicredit Bank itthon fogadja és írja jóvá a PayPal számlán, ugyanis elég gyorsan működnek.

    Én például tegnap az Erste Bankos közüzemi számlámról, Netbankos felületről utaltam át 5000 Ft-ot 10 órakor, ami 16 órás dátummal jelent meg, éjfél után 1-kor pedig egy értesítő email is jött a PayPal-től. (Van egyébként egy befektetési kártyám is, egy másik banknál, de azt kihagynám ezekből a játékokból.)

    Az Erste Banki fióknevem azonos a PayPal nevemmel, csak utóbbi fordítva (betartva a last name = családnév szabályt). Szerintem ugyanis félrevezetők azok az Internetes írások, ahol az ellentétes regisztrációt ajánlják.

    Ezután azt tapasztaltam, hogy a befizetésre használt számlámat automatikusan felvette a PayPal célszámlának is. Próbaképpen elindítottam 1000 Ft-ot hazafelé, a rendszer már tudta a célszámlát, fióknévvel együtt:

    Tovább nem nyomtam, de remélem így fog majd működni, 1500 Ft-os "büntetés" nélkül.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák