Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Sziasztok! Mielott felhivom a Paypalt gondoltam rakerdezek itt is. Eddig minden okes volt, Ebay -el linkelve van a Paypalom, mindig igy fizettem, es kaptam is a lovet. Aztan tegnap vasarolni akartam, es egybol a Paypal creditet ajanlotta fel, mint default opcio. Tenyleg aktivalva van, de soha nem hasznaltam meg. Ranyomtam a sima Paypal fizetesre, de itt beszurkult a fizetes gomb, es alatta "Select a payment option!" uzenet jelenik meg. A Paypal -nal a legurdulo menuben pedig "Add a credit or debit card to PayPal" opcio, magyaran mintha nem lenne hozzaadva a kartyam.
    Felmentem Paypalra, Walletben megnezve hozza van adva a kartyam, confirmalva is van. De folotte a Bank accountom -nal egy sarga csik van, "Needs your approval" felirattal. Rakattintva ez is confirmed. Itt van egy olyan mezo, hogy "Direct Debit InstructionComplete set-up", kattintva ez jelenik meg.
    "Payments will appear as PAYPAL on your bank statement.
    A copy of your Direct Debit Instruction will be emailed to you.
    If your bank account requires more than one person's signature to authorise bank transactions, you'll need to print the instruction and post us a signed copy. If you need any help, please call us.
    Submit Instruction"

    Es ennyi, semmit nem tudok ezzel kezdeni. Probaltam torolni a bank accountomat, es ujra krealni egyet, de azt irja "We're sorry, you can't remove this bank account because of a pending transaction. Please try again later.", pedig nincs mar Pending tranzakcio. Egy darab volt, a bankartyamat ujra kellett tegnap confirmalnom, arra lehuzott £1 -et, majd vissza is utalta. Az pending volt, de nincs mas.

    Valakinek valami otlete, vagy ez meger egy telefont? :U Azt nem ertem, ha a Wallettban ott a kartya es a bank account is, raadasul confirmalva, akkor mi a jo istenert nem latja az Ebay? Eddig jo volt, legalabbis elozo heten fizettem vele.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák