Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magi20

    senior tag

    Leirnám a story-t:

    Küldtem egy 3500Usd értékű csomagot az USA-ba egy olyan embernek akinek 3000 pozitivja volt.Általában mindig vásárolnak.Le is tudtam ellenőrizni a tagot egy holland ismerős révén,igy biztos voltam hogy vele nem lesz baj.

    A csomag szerver memóriákat tartalmazott. a 3500USD-t paypalon küldte,amit szépen withdrawoltam is magamnak. AZ ebayre nem tettem fel,mert nem volt kedvem még az ebaynek is fizetni vagy 150 dollárt,vagy amennyit elraknak,meg mondom ugyis mindegy,ha igy is megveszi és kifizeti.

    A csomagot a FEDEX-el küldtem. igy is fizettem vagy 20000ft-ot a küldésért,és a kiscsaj mondta hogy teljesen mindegy mekkora értéket irunk rá a csomagra,fedex packot soha nem állitanak meg,és nem vizsgálják meg.-ERRE ő ráirt 10USD-t.

    juniusban küldtem el,és azóta is a MEMPHISI-vámnál van lefoglalva a pack.egyszerűen semmit sem lehet elérni.Nem mondják meg miért foglalták le a csomagot:

    1: amit fedex mondott: nagyobb az értéke mint ami rá volt irva,és küldjek valami igazoló akármit,amin kiderül mekkora az értéke.
    2: feketelistán van a tag akinek küldtem,ő válltig állitja hogy nem.

    amire sikerült jutni:::: kb 10 telefonhivás után amit 2 hó után kaptunk meg (telefonszámot) a memphisi vámon köritenek.soha nem tud senki semmit 15-20 percekre megváratnak,majd holnap hivjuk fel,meg nincs meg a csomag.

    Jah a csomagot megpróbálták elsibolni is,ha eddig nem tették meg.
    Közölték hogy lejött róla a fedexes lap,és nem tudják beazonositani.3 hetembe került mire elmagyaráztam hogy milyen a csomag,mi van rárirva,mi van benne.

    Közben a tag,akinek küldtem visszakérte a paypalon chargeback-el a pénzt.Jelenleg a paypalos számlám -700000ft-ba van.A paypal küldözgeti a buzeráns generált leveleit,a fedex nem segit,a vámon meg valaki hazavitte.

    Küldtem tértivevényes levelet,hivtam őket,faxot küldtem nekik. Egyszer sem válaszolnak.semmire sem.

    Jah a slussz poén,hogy::: mivel a paypal egy balfasz cég,és a magyarokat csak cseszegetik,ezért: a srác visszakapta a pénzt,ebben az esetben azonban van valami olyan paragrafus,vagy szabály,hogy amennyiben én elküldtem a cuccot,és ővagy usa miatt ez ott ragadt,akkor az igaz hogy a srácnak visszautalják a pénzt,de 2-3 hó után visszakellene kérniük a srác bankjától,és neki kellene intáznie az ügyet.

    Kaptam egy levelet a paypaltól,hogy a srác bankja ezt elutasitotta,igy én fizessem vissza.
    Irtam nekik hogy bekaphatják.

    Valószinűleg fel fognak jelenteni,vagyis a paypal.
    de:::: ők elviekben egy kockázat cég 20-30-40-ből van 1-2 ilyen eset.
    Kérdés?????????????????????meddig az én kötelességem , hogy a csomag odajusson.-addig hogy feladtam????-és bebizonyitom hogy mi volt benne?,vagy addig hogy a cimzett megkapja.

    na erre varrjon valaki gombot.

    Persze lehet mondani nem 10 usd-t kellett volna ráirni: 1: csaj mondta 2: hungary-vagyunk.
    Jah ha ráirom a 3500 usd-t,akkor fizetek kb 180-200000-et a fuvarért:-)

    Jah fedex semmit sem segit,hihetetlen egy banda.-addig eljutottam hogy az osztályvezető tudná nekem igazolni hogy a memphisi vám közölte vele,hogy tényleg a memók vannak benne,jah 25kitt memó.-de őt azóta kirugták,vagy elment........................................-mert ugye ha paypal beperel engem,akkor hogy bizonyitom hogy nem mást tettem a csomagba.

    Azért az szerintem tutira nem normális: hogy én bukom a 3500usd-t bukom a postaköltséget, bukom az addigi telo,meg egyéb költséget,és bukom a csomagot,mert nem küldik vissza,és bukom azt amennyiért megvettem a csomagot.

    ergo keletkezett 1,5 millió károm.

    Persze,ha visszautalnám paypalnak.

    Jah,és az ebay,és a paypal semmilyen körülmények között nem védi az eladó érdekeit.Ha valaki azt mondja hogy nem kapta meg a csomagot,és indit egy resolve-t,akkor 100% hogy visszakapja a pénzt.
    Miután ha valaki levélpostai küldeményként külld valamit külföldre,hiába küldi ajánlottan,egy kalap szart sem ér ,mivel sehol nem lehet leellenőrizni.

    Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

Új hozzászólás Aktív témák