Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    válasz Digger #15460 üzenetére

    paypalra neki másik paypal accountról lehet küldeni. Vagy igényelve a pénzt, vagy a munkáltató küldi.
    Ezután a paypal accountról lehet a withdraw menüponttal lekérni bankszámlára.

    Viszont, amígy nem verified (megerősített, ellenőrzött) az account addig évente pár százezer forintot lehet csak lekérni paypalról bankszámlára, és lehet hogy premier account is kell, na meg nem biztos hogy gift-ként kaphat úgy fizetést hogy a paypal ne tiltsa le.
    Viszont ha nem giftként kap paypalra pénzt, akkor a paypal minden adag kapott pénznél lenyúl kb 6%-ot, ráadásul magyarországra csak forintban lehet pénzt lekérni paypalról (akkor is ha van euros bankszámlája), és a paypal devizaváltása újabb 6% sarcot jelent (nincs normál bank ami ilyen pofátlan árfolyamon váltana pénznemet).
    Szóval egy sima hagyományos banki átutalással jobban járhat, az az EU-ból magyarországra olyan 2 euroba kerül, tranzakciónként. Ez működik forintos számlára is, akkor nyilván a bank az érkezéskori árfolyamon váltja át forintra, de jobb egy euros számlát csinálni, és figyelni az árfolyamot mikor jó váltani(vagy a magyar kormány intézkedéseit nézve lehet jobb euroban hagyni :D ).

    [ Szerkesztve ]

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák