Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SKyle

    tag

    válasz aytukabozs #14221 üzenetére

    Szóval kicsit kombináltam fejben, mi is történhetett, bár lehet, hogy nincs igazam... Bocs, kicsit hosszú lett :B

    Amikor a PayPal-on elindítottam a feltöltést, akkor nem a "Top Up Account (in a few days)" menüpontot választottam, hanem a "Top Up Account (instantly)" menüpontot.
    Ez a menüpont elvisz a paypal.com oldalról (nem szól, csak úgy "sutyiban") a paypal-topup.hu oldalra, ahol fent balra az van hogy PayPal, jobbra pedig hogy TrustPay.
    Itt következik az a lépés, ahol ki lehet választani a saját bankodat, hogy az "instant" feltöltés működjön (bankon belül egyik számláról a másikra az ugye majdnem azonnali): OTP, K&H, Erste, stb.
    Ekkor viszont (mivel az én bankom nem szerepel a listában) az utolsó "Más bank" menüpontot választottam, megadtam az összeget, bepipáltam a használati szabályokat, és Tovább.
    Egy új kicsi ablakban beléptetett a PayPal-ra (ugye az előbb elnavigált onnan!) a felhasználó nevemmel és jelszómmal, leellenőrizte, és Folytatás gomb.
    Ekkor a kicsi ablak eltűnt, visszaadta az előző ablakot, ahol kitette azokat az infókat, amik szükségesek az utaláshoz: Számlaszám (1040-es), kedvezményezett neve: Trust Pay,a.s. (nem PayPal!) összeg és a közlemény, ami csak egy kód.
    Na ez a közlemény nem olyan, mint amikor a PayPal-nak utalsz az Unicredit-es számlájukra, mert ez csak 10 számjegy, a PayPal-nak meg hosszabb, és betűk is vannak benne.
    Szóval az egészből csak azt akartam kihozni, hogy szerintem - de mondom lehet, hogy nincs igazam - a Trust Pay magyarországi ügyintézői ugye magyarok és szépen átnézik a Közlemény rovatot (ahol az én esetemben az volt megadva amit a TrustPay kért, és a nevem, plusz a számlaszámom) és ha mindent rendben találnak, akkor szépen küldik a pénzt a PayPal-nak. Ebben a feltételezésemben erősít meg az a tény is, hogy a tranzakción, ahol elvileg az én nevemnek kéne szerepelni, mint küldő félnek ez áll:

    Business Name: Trust Pay a.s. (The sender of this payment is Non-U.S. - Verified)
    Buyer email: paypal.hu@trustpay.eu

    A lényeg, hogy ezután is működjön ez a módszer :)

    They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)

Új hozzászólás Aktív témák