Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    Mai vitára némi reflektálás. Én is érzek különbséget néhány száz SR pontnál, pl a low-gold, high-gold között is nagy a különbség, de ma játszottam 1750-1800 SR-en is, haverral aki bronzba került hosszú kihagyás után. Itt rengeteg a béna, viszont azért megvan a nehézség is. Általában az egyik csapat az relatív jól koordinált, együtt mennek, stb. Lehet nem túl jól lőnek meg ilyenek, de ez itt nem baj. A másik csapat meg a totál hülyékkel van tele és amikor a csapat fele leáll spawn campelni és 10mp alatt elesnek, akkor elég nehéz a maradék háromnak megtartani a pontot ha hatan esnek rá. Szóval az ilyen meccseket nagyon nehéz carry-zni ha a peches csapatba kerülsz, csak akkor megy ha fényévekkel jobb vagy annál a rangnál. Ha csak kicsit vagy jobb, akkor bukni fogsz. Persze ha a jobbik csapatba mész akkor meg stomp van.
    Ma egyébként az volt a terv, hogy supportálom Mortelt, mert múltkor én gyakoroltam dps-t, most akartam hagyni játszani. Aztán amikor a sokadig meccs olyan volt, hogy supportként én kaptam a a legjobb elim kártyát a végén, mégis kikaptunk akkor kezdett elfogyni a türelem :) A kedven sztori Illios romokban játszódott, Anával játszottam, jól kezdtük a map-et, miénk volt a pont, de ellenfél váltott pharahra és fordult a kocka. Már üvöltöttek a chatben, hogy lőjük le a pharaht. Ekkor elővettem Widow-t, és az ég kitisztult. 3x lelőttem egymás után, simán nyertük a térképet. Közben Rein észrevette, hogy healről Widowra váltottam, teljesen kiakadt, vicces volt, hogy a csapattársak védtek meg, hogy ez a váltás nyerte meg a pályát, majdnem összevesztek :) Aztán visszamentem Anára, többi térképet is simán nyertük, 3-0 ide.
    Hanzoval is megvolt az első meccsem, sajnos bukta lett. Egy route 66-es meccsen is már elkeseredésben átváltottam attack közepén, mert nem jutottunk sehová. Előtte elbuktuk a védelmet a kamikaze Rein/D'Va páros miatt, utána viszont simán végigtoltuk. Sajnos a második kört már nem tudtuk megnyerni, mert az ellenfélnek 3 perccel több maradt, hiába toltuk el a második pontig, nem bírtuk a védekezést. Utána Dorado-n is elővettem, itt is a peches csapatban voltunk, igaz a védekezést megoldottuk a vége előtt, de betolni már nem tudtuk a végén a kocsit, mindenki egyesével ment... Arra viszont rájöttem, hogy ezen az ELO-n, simán tudok jó lenni Hanzoval, rendszeresen lelőttem a fél csapato a team fight-ok alatt.
    Volt még egy Pharah meccs is, itt nyertünk Eichenwalde-n beállt az ellenfél Bastion/Rein kombóval, nem tudták megoldani, én meg altatgattam, de nem volt elég. Itt is berepültem hátra, aztán pillanat alatt szétesett a védelem, utána simán végigtoltuk.
    Szóval ezért is mondom, hogy nagy különbség van, én béna DPS vagyok és ezeken a rangokon meg simán tudok érvényesülni vele, pedig csak egy gold játékos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák