Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz kwzatz #8557 üzenetére

    Pedig itt nem látszanak az éles ok-okozati kapcsolatok. :U Az pedig nem ellenérv, hogy ez nem így van, mert múltkor sem így volt, teljesen irreleváns.

    "A legzseniálisabb az, hogy közben mindhárman folyamatosan érvelési hibákat követtek el, de ha még azokra is írnék..."

    Igen, például ez is egy hiba. :DDD

    "Tehát: A top 50-ben nem pickelik Pharah-t, mert nem meta. Ti azt írjátok, hogy Soldier nem countereli Pharah-t, sőt Pharah kifejezetten jó Soldier ellen. Soldier, ahogy látjuk meta, mert 25-30 van a top 50-ben. Ha Pharah ilyen jó ellene, miért nem hozzák? Azt meg hagyjuk már, hogy Zen countereli. Soldier nem tudja eltalálni Pharah-t, mert "messze van", Zen viszont gond nélkül kilövi az orbjaival... Nem érzel ellentmondást? Meg Ana is olyan könnyen találja el 3-szor. Sőt, supportok esetén már fel sem merül olyan, hogy Mercy heal, meg Zen orb Pharah-n. Ilyenkor már nincs róla szó, mert ők counterelik."

    Egyrészt, ugyanazt csinálod, mint amit hibának véltél: olyat nem állítottam, hogy Pharah jó S76 ellen. Zen, Ana esetén két dolog van: damage falloff nincs (S76-nak van, mint ahogy spread is!), és sokkal kevesebbszer kell eltalálni a két alapvetően pontosabb hőssel. Abban remélem látod a különbséget, hogy Ana-val 3-szor könnyebb eltalálni Pharah-t, mint S76-tal 34-szer.

    Nem attól lesz meta, hogy a top 50-ben lévő játékosoknak van vele játékidejük. Tehát akkor Symmetra is meta. Sőt Widow is.

    "Kicsit úgy érzem, mintha azt kellene védenem, hogy 2+2=4."

    Khm... :U Goto #7

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák