Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz kwzatz #8553 üzenetére

    "Miért van 25-30 Soldier a top 50-ben, míg Pharah 1, ha Pharah-t nehéz counterelni?"

    Nem látom az összefüggést aközött, hogy mennyire jó counter S76 Pharah ellen és aközött, hogy a top 50-ben hányan pickelik. Ja de, csúszka érv... A top 50-ben nem pickelik, mert nem meta. Most a tripla tank megy, egy-egy DPS-sel, ami vagy McCree, vagy Reaper, vagy Soldier (de ő kevesebbet volt az utolsó nevesebb eseményen, az MLG-n). Miért nem hoznak oda Pharah-t? Mert Ana és Zen is jó countere, és jelenleg ők a goto supportok (esetleg Zen helyett Lucio). Viszont itt senki nem top 50, és egy nem counterelt Pharah elég idegesítő tud lenni.

    "Leírtad, mikkel játszottál rankedet, nem néztem a profilod. De ha jól értem, akkor quickplayből vonsz le tapasztalatokat Soldierrel kapcsolatban?"

    Tudtommal a QP ugyanazokkal a hősökkel, ugyanazokon a pályákon ugyanazokkal a szabályokkal megy. Így kipróbálhatom, hogy milyen counterelni egy értelmes Pharah-t S76-tal.

    "De tényleg kiszálltam, mert ez teljesen felesleges."

    Igen az nem érvelés, hogy az állításaidat nem támasztod alá. A közvélekedésre hivatkozás (jelenleg a top 50-re való folytonos visszautalás) nem bizonyíték.

    De csak a tisztánlátás végett: NEM azt mondjuk, hogy S76 rossz. Azt mondjuk, hogy felejtsük el azt a legendát, hogy Pharah instakill S76-nak.

    A legegyszerűbb egyébként az lenne, hogy a legközelebbi meccsen ahol van Pharah és te S76 vagy készítesz egy felvételt. Ha nV kártyád van akkor ez egyszerű, Alt+F10 a végén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák