Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Pocok256 #8543 üzenetére

    "Aki pedig amellett érve, hogy könnyű lelőni gondoljon bele 5 dmg t sebez 1 lövése a pharan." 6dmg-et. "Pharanak van 200 élete az azt jelenti hogy 40 töltény kell bele." 34.
    "az azt jelenti hogy újra is kell töltened közben és ez csak akkor van ha 100% os pontosságod van ami elég lehetetlen ha már 80% a pontosságod ami még midnig nagyon sok mivel messzire nagy a szórás (ezt még midnig lehetetlen elérni) akkor már 2 szer kell táraznod plusz lőnöd ami azt jelenti hoyg 30-40 secig lősz folyamatosan egy pharat 80% os tüzelési pontossággal. Szóval értem én, hogy megy a legenda csak a matek teljesen mást mond :)" Itt pedig már matekről szó sem volt, csak túlzásokról. :D
    A legrosszabb szcenárióban is 25 másodperc lenne:
    A lehető legmesszebb van Pharah, 6dmg/golyó, 3 másodperc helyett csak 5 másodperc alatt üríted a tárat, hogy ne legyen nagy szórás, nem lövök egyszer sem fejre, nincs rajtam buff, vagy rajta debuff, és csak 30%-ban találok, így reload time-mal együtt 25 másodperc. Aztán gondolkozzunk el rajta, mennyire realisztikus ez és hányszor van ilyen egy meccsen. Illetve hányszor van olyan, hogy közelebb van hozzám, és 3 másodpercen belül meghal.

    brumi1024: Igen, meg érdemes annak a másik 25-30 Soldier játékosnak a videóit is megnézni, aki a top 50-ben van, legyen szó bármelyik régióról, miközben 1-1 Pharah van csak ugyanígy. Emellett ahogy nézem a kommented, nem játszol Soldierrel, sőt, semmilyen Attack heróval.
    De mindegy, kiszálltam, természetesen mindenki azt gondol, amit akar, az én tapasztalatom teljesen mást mutat, így nyilván nem fogjuk meggyőzni egymást. :)

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák