Hirdetés

  • Tetszene, ha ilyen lenne a HMD Skyline?

    ma Most már biztosan készül a HMD egy Skyline nevű modellel, a Geekbenchen is megfuttatták, a képek viszont csak a fantázia szüleményei. Vélhetően...

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz #14955008 #2275 üzenetére

    Az a baj ezzel a demote (lefokozás) módszerrel, hogy egy csapatjátéknál a te (egyedi) teljesítményed elvész. Azaz ha te überjó vagy de a többiek bénák, a csapatod veszít akkor a játék a végén mit lát? defeated... egymás után sok vereség = demote... pedig TE (meg ÉN! :P :D ) überjó játékos is lehetsz akár de a játék a rangok kialakításánál nem a kill-ek és assistok számát hanem a meccs eredményét figyeli... tehát csapat-alapú játéknál ennek nincs értelme... vagyis értelme van, csak igazságosan megvalósítani nehéz.

    SC2-ben is csak 1v1-ben volt értelme (és fair), amint bejönnek a társak (2v2, 3v3, stb.), onnantól kezdve lehetetlen megmondani (vagyis ha végignézed a meccset akkor emberi aggyal el tudod dönteni de mint gép nem) hogy most te megérdemled-e a lefokozást, mert vesztettél, vagy ugyan vesztettél és a képlet alapján ha egymás után 5x kikapsz akkor lefokoz, de most mégsem, mert ez a vereség a társad miatt volt és nem miattad...?

Új hozzászólás Aktív témák