Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz skL86 #16494 üzenetére

    Hogyne lenne köze. Ingyenes lett a játék tehát bárki letöltheti.

    Ezáltal jönnek az olyan emberek akik totál belesz@rnak a játékba és csak mennek pár kört (addig is szomorítani a többi játékost) majd kilépnek. Ezek megtanulni sem akarják a játékot nem hogy azt figyelni, hogy mi történik a képernyőn és arra esetleg-talán mit kéne reagálni...

    Játszani tudó emberekkel anno QPC-ben is összedobált a játék és nem kellett hozzá a kompetitív módja. Volt mikor olyan csaták mentek jó sokszor (akár egymás után még egyszer ugyan azokkal a játékosokkal vagy ide-oda dobálva egyik csapatból a másikba adott játékosokat, esetleg a csapat felét lecserélve újakra) hogy csak lestem, hogy ki mit tudott kihozni a karakteréből, az adott helyzetből és milyen gyönyörű csapatmunkák születtek 2-3-4-5 vagy akár az egész 6 fős csapat között. Imádtam ezeket a pillanatokat.

    Ilyen élmény most az OW2-ben competetív módban talán ha 2x volt eddig. De azok a játékosok a karakterek kinézetei miatt vélhetően régi játékosok voltak... A mostani QPC-ben egy rossz vicc ami megy.

    Ha csapatot gyűjtesz akkor könnyű lesz a játék. Kapásból tudnék naponta több ismerőssel anno 6 most 5 fős csapatokban menni. Nem mondom, hogy minden alkalommal nyernénk, mert mindig vannak jobbak, de elég nagy arányban meglenne a győzelem akár többször egymás után.

    Abban van számomra a kihívás, hogy ha idegenekkel dob össze a játék és velük kell megtalálni a közös hangot és szinkronban mozogni... egy csapatként.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák