Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • skL86

    tag

    válasz TBT #16440 üzenetére

    Akkor jövök én az ellenponttal:

    1. Az OW1-ben még ennél is sokkal rosszabb volt a matchmaking, most maximum annyi a különbség, hogy több a teljesen kezdő, úgyhogy nagyobb lehet a szórás, ez majd idővel javul. Megjegyzem én minden játékban azt hallgatom, hogy a matchmaking milyen sz@r, szóval van aki tud ennél jobbat? Objektíve? Minél nagyobb a játékosbázis annál nagyobb a szórás, ilyen az élet. Jómagam egyébként elégedett vagyok, van lehetőség feljebb jutni jó játékkal, de tény, hogy érdemes konzisztensebb játékosokkal összeállni, úgy van értelme az mm-nek, és ez MINDEN multi játékra igaz.
    2. A hero balance szerintem közel áll a tökéleteshez, ami te tökéletlennek érzel az max annyi, hogy nem látod át a játékot.
    3. Az, hogy hülyék vannak a csapatodban vszeg nem az ow hibája, ez MINDEN multi játékban benne van, köszöntelek a valódi világban..
    4. Az, hogy ki miért játszik ezzel a játékkal az egyéni preferencia kérdése, aki skinekért, annak nem érdemes ezzel játszania már, mert itt csak pénzért kapsz skineket.
    5. Az 5v5 szvsz sokkal jobb, mint a 6v6 volt, több ráhatásod van a játékra és nincs árokharc, pörgősebb és gyorsabb az egész, ez is nézőpont kérdése, ki mit szeret. Azt gondolom, hogy aki a játékmechanikát a változatos hősöket és a játék nagyszerű kihívásait keresi az továbbra is megtalálja ezt, sőt, azt gondolom ez a hősök számának növelésével, a gyorsabb, dinamikus játék indikálására alkalmas elemek behelyezésével sokkal jobb lett mint az OW1 volt valaha.
    6. Persze tényleg túl van árazva minden, elszállt velük a ló kissé, de amíg a játékélményemet ez nem csökkenti, az addig nem is érdekel, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák