Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    válasz MK VII #12493 üzenetére

    Na igen. Az aim egy dolog. És erre most nem is térnék ki bővebben, mert ezen kívül még sok tényező közre játszik. Aim az gyakorlás, normális egér, etc. Meg írtad, hogy ennél jobban szokott menni. Oké.

    De néhány alapvető dolog:
    - Itt is sikerült eltévedned 1x-2x. :D
    - A high ground-ot egyáltalán nem használod.
    - 76-al akkor is túrsz, amikor távol van az ellenfél. Ilyenkor fejre tartva kis sorozatokat nyomj (burst), esetleg tapi.
    - Nem mindig azt lövöd, akit kéne.

    De mindenekelőtt: Nem ismered eléggé a játékot. Hozol olyan hőst, aminek azt sem tudod, hogy mire jó az ultija. Így nem lehet. Vagy is de, csak akkor ne csodálkozz, hogy ott vagy, ahol. Az összes hősnek minden képességét ismerni kell. Azt is tudni kell, hogy adott hőssel hogyan kell játszani. Akkor is, ha te soha nem játszol vele. Máskülönben hogyan tudnád, hogy mire számíthatsz az ellenféltől?

    Nézz tutorialokat. Átfogóakat is, ami azt taglalja, hogy egyáltalán hogyan kell játszani ezt a játékot. Ez után nézz olyan tutorialt, ami azt a hőst tárgyalja, amivel menni akarsz. Nézz master-gm streameket. Figyeld a mozgásukat. Hogy kiket lőnek. Adott szituációra hogyan reagálnak. Wikipédiázz egy kicsit. Ésatöbbi.

Új hozzászólás Aktív témák