Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JozsBiker

    aktív tag

    válasz zsamiatt #6989 üzenetére

    Igen.
    Azóta annyi fejlemény történt, hogy sikerült egy helyről letöltenem az Essentials -t. Feltelepítettem, és a Windows Live Mail fel is szedte az Express dbx file -jait.
    Csak éppen van egy 2 Gigás dbx -em, ami szintén az Express -el keletkezett régebben úgy hogy a bejövő mappában gyűlt minden levél, és egyszercsak az Express feltette a kezét hogy "no, ennyi volt". Ekkor nyitottam új dbx -eket, ezt pedig eltettem, hogy majd egyszer valamikor "megjavítom". Azóta már tudom, hogy az Express -ben ez egy bug volt, és hogy a dbx nem is hibás, csak túl nagy.
    Szóval itt van most ez a bazinagy dbx, amit szintén meg szeretnék etetni, a Windows Mail -lel, csak úgy néz ki ez annak is nagy falat, mert egy bugyuta hibaüzenettel elhajt ha be akarom vele olvastatni.
    Azt találtam ki, hogy egy külső programmal dolgoztatom fel, ami tud DBX -> PST konverziót. Csak éppen nem találtam. Pontosabban csak fizetőset találtam. Pl. a Stellar nagyon tetszik, csak éppen 40 $. Ha nem lesz más azért rászánom, mert anyám régi levelezéséről van szó, hagy nosztalgiázzon. De ha esetleg tudna valaki a problémára valami jó ( és ingyenes ) megoldást azt nagyon megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák