Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    Üdvözlök mindenkit!

    Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert telepítés után kábé két lépessel sikerült teljesen hazavágnom az Outlook-t a gépemen...

    A munkahelyemen lementettem pst fájlba a levelezésem, majd az itthoni gépemre felraktam a 2003-as outlookot. Telepítés után jött a fiók beállítás, gondoltam itthonról úgy sem érem el a céges Exchange Server-t, de azért megnézem hátha.... beírtam a kiszolgálónevet, majd a postaládám nevét...persze nem találta meg, aszongya nem érhető el, nem tud csatalkozni. (ez várható volt, de ami ez után jön, az már agyrém)

    Innen viszont se előre, se hátra, teljesen behalt a rendszer.. :(

    Ha aszondom neki mégse, akkor ezt írja ki:
    "Az alapértelmezett elektronikus levelezési mappák nem nyithatók meg. A következő fájl nem egy helyi mappafájl: C:\Document & Settings\... ...Windows\Outlook\outlook.ost"
    majd kilép.

    Ha meg nem Mégsét nyomok, akkor meg nem találja a kiszolgálót... :((

    Már letöröltem, újrafelraktam az Outlookot, kitöröltem a Document & settings mappából a rendszerfájljait, de bármit csinálok, mindig ez a képernyő fogad (amiben a törlés után is megjegyezte az adataimat), és nem tudok mást csinálni az Outlookal, nem férek hozzá a menüjéhez, hogy másik fiókot nyissak... :W

    Hogy tudom teljesen kinyírni az Outlook-ot a gépemről, hogy felejtse már el végre, hogy megpróbáltam ezt a fiókot létrehozni?

    Köszi Szépen, előre is!

    Szabi

    [ Szerkesztve ]

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák