Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mattb

    senior tag

    válasz sb #2388 üzenetére

    Leirtak mar elottem, ezt a gepet brickelni (teglasitani, megolni) nem igazan lehet.. A legroszabb hiba ami elofordulhat az a feher-piros usb felvillanas bekapcsolasra, vagy pedig a teljes sotet kepernyo.

    Phone flash tool kell az ujraeleszteshez. Linket nemtudok neked adni, de biztosan hogyha beirod keresobe megtalalod. Drivereket is szamtalanszor linkeltek. Win 8.1 alatt konyebb a dolog, win 8.1 nel a kompatibilitasi problemakra kell figyelni.

    Ha "megfo" a gep, annyi a dolgod, hogy phone flashtoolbol elinditasz neki egy flashelest. Nem kell vegig futnia, csak az ifwi-t kell tudnia felmasolni ( bar ezt nembiztos hogy jol mondom) a lenyeg hogyha mar addig eljut a geped, hogy ujra van droidboot ( volup+ on) akkor siman raengedheted az abel v3-as scriptjet. Ez feltsz neked egy ket frissitessel rendelkezo alap, rootolt rom-ot.

    En ajanlom neked, hogy csinald meg ezt a scriptet, kicsit ha utanna nezel, sokkal jobba lehet tenni ezt ( a szerintem alapbol is kivalo ) tabot.

    Ha megsem akarsz egybol a melybe ugrani, akkor a v3as scriptbol a 4,9 GiB-ost tedd fel. Azt hasznaltam en is, tapasztalatbol mondom, hogy minden popec rajta. Most az 5,8GiB-es van fent, ez is popec, de meg csak 2 napja megy, eddig minden oke. Rajtad all a dolog, de megeri modositani. A garival nem ersz annyit, mint ahogy te magadnak megtudod csinalni. Az android alapbol be fog neked lassulni, 2 evet nem igazan bir ki. Garancialisan ezzel nem csinalnak semmit, frissitest pedig egy ilyen gepre nem igazan kell varni. Tehat ezzel azt akarom mondani, hogyha nemis most, de egy ido utan amugyis "rakenyszerulnel" a mokolasra. Es azert eleg biztos emberek allnak itt e mogott. (Allitom biztosabbak mint akikhez vinned garira a gepet...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák