Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz DamianB #1548 üzenetére

    Véleményeteket kérdezném hogy ti látok e esélyt egy one plus power bankre ami tudja a dash -t és emelet okos óra megjelenésre van e esély .

    Power Bank már most is van. Dash képességről nincs info.
    Az okos órákról jelenleg letettek, talán majd később, ha a piac valóban elkezdi keresni az okosórákat. erről itt nyilatkozott az egyik fejes.

    Másik kérdésem hogy hallottam arról hogy a CM és a one plus össze vesztek mi lehetett a vita tárgya azt sehol se láttam le írva .

    A lényeg röviden az, hogy a Oneplus és a Cyanogen megállapodott, hogy ő szállítja a Oneplus telefonok OS-ét, ami egy speciális, a telefonra optimalizált CM változat lesz. Csakhogy ahogy a Oneplus One megjelent indiában, élből be is tiltották, mivel Indiában a Micromax nevű cég kizárólagos felhasználási szerződést kötött a Cyanogen-el, és így csak a Micromax telefonjait lehet CM-el a fedélzeten eladni az országban.

    A Oneplus ossztott-szorzott, és úgy döntött, hogy csinál saját OS-t, és a CM-től megválik, ez az OxygenOS (OOS) születésének körülménye. A szétválást persze a két cég két külön szemszögből nézte, a Cyanogen szemszögéből a Oneplus arra építette a Oneplus One marketing hadjáratát, hogy a jól ismert CM OS-el reklámozta magát, miközben maga a Oneplus márka ismeretlen, friss hajtás volt. Tehát valójában szerintük a Oneplus csak arra használta fel a Cyanogen-t, hogy annak a ismertségével adja el a telefonjait.
    A Oneplus szemszögéből nézve eme ismertség kihasználását nem cáfolják, ám azt is megjegyzik, hogy gyakorlatilag a Oneplus One nem tudott elstartolni a hatalmas Indiai piacon, mert a Cyanogen szemérmesen elhallgatta, hogy már eladta az országban a kizárólagos felhasználási jogot.

    Az esetből a jelek szerint a Oneplus jött ki jobban - a Oneplus telefonok egyre ismertebbek és jól fogynak, míg a Cyanogen leépítéseket kényszerű bejelenteni és a fejlesztések nem haladnak olyan ütemben, ahogy azt korábban ígérték...

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák