Hirdetés

Aktív témák

  • kételkedem

    addikt

    Hétköznap:

    Kora reggel Rhiana hangjára ébredek, hála az androidos LG Optimus GT540 Mobilarena Limited Editionnak.

    Félálomban botorkálok a laptophoz, hogy megnézzem, lejött- e az este az UPC Fiber Power 60-as netemen az Utolsó léghajlító Blue – ray Disc ripje. Gyorsan beállítom a feltöltési sávszélességet.

    A mobilt marokba fogva leülök a wc-re. Megnézem a Facebookon, a Twitteren, az IWIW-en az oldalam, hogy vannak-e új üzenetek vagy bejegyzések. Dolgom végeztével természetesen Zewa négyrétegűt használok. Csak egy fújás az Airwick Freshmaticból és máris üde rét illat tölti be a levegőt.

    Következzék a tusolás! Élvezem, ahogy a NutriumMoisture-rel készült Dove Visiblecare tusfürdő újra struktruálja a bőröm. Borotválkozáshoz Gilette Series Sensitive Skin borotvazselét és Gilette Fusion PowerGlide ötpengés borotvát használok a tökéletes eredmény elérése érdekében. Borotválkozás után Nívea vitalizáló After Shave Fluidot és revitalizáló Q10 krémet használok. Fogat mosok a Colgate 360 fogkefémmel, amire Colgate Max White fogkrémet kenek.

    Felveszem a Calvin Klein alsót, a Dolce&Gabbana pólóm, a Gas gatyóm. Egész nap elkísér a frissesség, hiszen Coccolino öblítőt és intelligens Persil Gélt használunk.

    Reggelire bekapok egy szelet Győri jó reggelt szeletet, mely délig ellát energiával. A kekszet Rauch happy day 100%-os narancslével kísérem le, közben bekapom a Jovital C vitamint az egyenletes vitamin ellátásért, Béres Porcerőt a porcaimra, Revalidot a hajamra és a körmömre, Prostamol Unot a prosztatámra.

    Beleugrok a Josef Seibel cipőmbe, leszaladok a mélygarázsba, bepattanok az ötcsillagos nagyon nagyon Swiftbe és irány a meló. A munkahelyen iszok egy Tchibo kávét, mert ez a legtöbb, mi adható.

    Délben megeszek egy Pöttyös Gurut, az asszonynak is legyen jó! Közben arra gondolok, hogy milyen finom lesz a Maggi alapból készült omlós mézes csirke! Ám messze még az este! Beveszek néhány Espumisan gyöngyöt a puffadásra, és elrágok egy Renniet a gyomorégésemre. Megiszok egy Actimelt, dolgozzanak a baktériumok! A délután gyorsan elröpül, szerencsére nyugodtan tudok netezni, a főnökasszonynak jó a hangulata, gondolom Remifemint szed.

    Hazafelé beugrok a Tescoba, mert a legkisebb is számít. Veszek néhány apróságot, majd sietek haza.

    Otthon minden baktériummentes, hála a Cloroxnak és persze a feleségemnek. Csak mosolygunk, mikor a kutyus sáros lábbal végigsétál a kövön a kisebbik gyerek meg felhinti az egész konyhát liszttel. Nagyon ízlik a Maggi ízvarásszal ízesített leves és igazán omlós a csirke. Deszertként megeszünk egy Kinder Maxi Kinget. Kicsit bohóckodunk még, aztán irány a fürdőszoba!

    A hajam megmosom a korpásodás elleni Head & Shouldersszel. Bekapok egy Remotiv Extrát, hogy tudjak aludni és egy Potemixet, hiszen a lenyugvó napnak is van ereje!

    Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Aktív témák