Hirdetés

Aktív témák

  • kételkedem

    addikt

    Lakást kérnek a Nyíregyházára visszatérők.

    Balogh Artúr szerint a megyeszékhelyről közel 60 ember ment el Kanadába, de most úgy néz ki, valamennyien hazajönnek majd, mert gyötrő honvágyuk miatt nem bírták elviselni a kinti életet.

    Távozásukkor minden előzetes értesítés nélkül hagyták el otthonaikat, sokan a bútorokat is eladták, mindent pénzzé tettek, hogy előteremtsék az utazás költségeit.

    Az üresen hagyott ingatlanok zöme rossz, lelakott, szétlopott állapotban maradt a távozók után, melyek egy részét a cég felújított és új bérlőknek adott ki.

    Nekünk az a célunk, hogy a hazatérő családok valamilyen formában minél hamarabb lakáshoz jussanak és minden demokratikus eszközt meg fogunk ragadni ennek érdekében, fórumot szervezünk, nyilvánosságot keresünk, ha kell, az utcára is kimegyünk - mondja Balogh Artúr.

    innen

    Hogyan és milyen alapon követelőzik az az ember aki a részére biztosított önkormányzati lakást tönkreteszi, majd bejelentés nélkül lelép Kanadába? Balogh Artúr úr az utcára akarja vinni ezeket az embereket? Van az emberek arcán bőr az biztos!

    Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Aktív témák