Hirdetés

Aktív témák

  • pussy_cat

    tag

    válasz NoLF #38045 üzenetére

    Pácold be most! Nem lesz rágcsi... receptet küldök, ha kérd :K
    Rágós attól, mert vagy agyon sütötted, vagy keveset sütötted! Gondolj csak bele, a szabadtéri tüzön sült sem párolódik, áááá... pácolódik, min. öt napot! Gazdagon olajban, friss fűszerekkel, só nélkü! A titok, hogy a pácolási időszakban reggel és este meg kell fordítani, hogy átjárja a fűszer. vékony késsel írdalod, hogy a rostokba is bejusson az íz. Hagymát nem igényel, mert sütéskor megkeseredik. Én azért szoktam a pácba tenni, de alaposan megtiszítom tőlle a husit sütés előtt.
    Húúú... Katica finomságai... húúúú!

    [ Szerkesztve ]

    Nem vagyok öreg, csak rutinos!

Aktív témák