Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kakuk.tamas

    addikt

    válasz bigrock #6846 üzenetére

    Nos akkor egy kis tapasztalat az óráról.

    Egy Huawei Watch 2 eSIM-et használok már 3 hónapja teljes boldogsággal.
    Az órában aktiválva van egy Telekomos eSIM (előfizus). Szoktam az óráról sms-ezni, telefonálni, internetezni.
    A hívás hangminősége meglepően jó. Tisztán, és hangosan szól, a mikrofonja a háttérzajokat szépen szűri. A hívásokat jelzi mindig; a bejövő híváshoz kiírja, hogy éppen az órát hívják, vagy a telefont. Természetesen a telefonra érkező hívást is tudja kezelni: felvehetem, elutasíthatom. Ha az órán veszem fel, ott tudok beszélni, de egy gombnyomással átválthatok a telefonra. Amennyiben éppen nem kapcsolódik bluetooth-on az óra a telefonra, de van az órán internet elérés (mobilnet, vagy wifi), ugyanúgy jelzi, hogy hívnak a telefonon.
    Az üzeneteket is kezeli szépen: a Google féle Messages alkalmazás kell az órára, és a telefonra, és lehet váltogatni a két lehetőség között (nem listázza egyszerre a két kártyát).

    Mivel az eSIM miatt van mobilinternet elérés is, így telefon nélkül is megjönnek az értesítések. Messengeren, Twitteren, Viberen, WhatsApp-on válaszolni is lehet az óráról (ezeket próbáltam).
    Amennyiben az óra csatlakozik a telefonhoz (bluetooth-on), a mobilinternet kikapcsol, és bluetooth-on szedi az értesítéseket a telefonról az óra. Ezzel is kímélve az akksit.
    A wi-fi atomstabil (a telefonon elmentett hálózatokat szinkronizálja az óra), a GPS gyors, és pont. A Google Maps szépen navigál, a napi mozgást jól méri az óra, és szépen szinkronizál is.

    Az alvást pontosan figyeli, a pulzusmérés amennyire elvárható egy órától, pontos.

    Kijelzőt automatikus háttérvilágításra állítottam, mindig jól látom.
    Olyan apróságok, mint a média vezérlés (videó, zene, YouTube) tökéletesen megy. A Google Play Musicon keresztülehet az órára letölteni zenét.

    Az akksi kb másfél napot megy:

    Ha van kérdés, ne kíméljetek! :DDD

    Kiegészítés: az órához lehet csatlakoztatni bluetooth fülest.

    [ Szerkesztve ]

    Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

Új hozzászólás Aktív témák