Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlyrArkhon

    senior tag

    válasz zolikaDB #22882 üzenetére

    band8-at vettem magamnak anno még kínából, mert globál még nem volt :) Nekem nagyon bejött, egy probléma van vele, hogy nem 'ragad' angolon, csak az angolt és a kínait ismeri, így a mi fitness appon kinai régiót kell állítani, a telefonon angol nyelvet, és így mindjárt gond nélkül megy minden. Viszont ha a telót visszateszem magyarra, akkor az órán megjönnek a csirkelábak, és csak akkor megy vissza angolra, ha a telefont is oda teszem. Üzemidővel semmi gondom, nem 'okosórás, jó ha egy nap', hanem nagyjából egy hetes. Persze saját felelősségre kezelendő az 5 ATM jelzés, de többször járt medencében is, zuhany alatt is, semmi baja. Egy/két egészségügyi gond miatt átraktam anyósom kezére (egyrészt jobban látta, mint a múzeumi band-et, másrészt kellett a véroxigénre egy jobb visszajelzés, mint az eseti mérés), ekkor rendeltem magamnak a W3a-t. KB ugyanazt nyujtja mint a band8, plusz ugye a bt telefon, és ez nem akar visszamenni szarkalábba akkor se, ha magyar nyelven a telefon, mert globál :) Ráadásul összegszerüen is kb ugyanannyiba került. Van otthon egy nagyjából használaton kivüli régi teló, majd arra átteszem a band8-at, annál nem lesz gond az angol, amig erre nincs időm, addig az én telefonomom van klónozva mi fitnessz, egyikben a band, másikban az active. Szerintem mind a kettő bőven megérős, amikor keresgéltem nagyjából a Zeblade Ares volt hasonló paraméterekkel kb annyiért vagy kicsit olcsóbban, azóta viszont néhány nem túl jót olvastam róluk, szóval én elégedett vagyok. Persze ha holnap megjelenne a band8+nfc global, biztos beneveznék arra is...
    (band7 pro nfc-t direkt hagytam ki, az sztem más beszállító lehet, sok negatívat olvastam a szenzorokról)
    Ja és még egy: az active-hoz van felülről-oldalról teljesen takaró szilikon tok, illetve oldalról takaró, felül túlnyúló fémház szíjjal, ezek nálam nagy plusszok, mert így nem kell annyira féltenem, hogy odaverem... korábban linkeltem a topikban mindkettőt.

    Igazából 'legyen a kezemen egy óra' miatt vettem, sokáig hordtam hagyományos órát, majd megleptek egy eredeti stratos2-vel, amihez hozzászoktam - viszont amikor tönkrement, nem tudtam/akartam annyit áldozni rá, olcsó megoldást kerestem. A párom kezén ment a band4, így nagyjából abból meg a stratosból gyurtam össze az elvárásaim.
    Elégedett vagyok mindkettővel, ha a band8 megkapja a globál romot valaha (ezzel az ígérettel árulták a kínaiak), akkor még inkább az leszek.

    Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

Új hozzászólás Aktív témák