Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Willie

    őstag

    Sziasztok!

    Ide is felteszem a kérdésemet, mert ez a topik sokkal jobban pörög.

    Nagyon megtetszett a Garmin Forerunner 965 óra, viszont még sose volt okosórám. Csak édesanyám kapott egy Garmin Lilyt, itt a topikban segítettetek akkor is, amit nagyon köszönök! :R Nagyon bevált, nagyon szereti az órát. :K

    Pár dolog érdekelne a tisztábban látás végett, szeretném a segítségeteket kérni a vásárlás előtt.
    Inkább a sport (kerékpár, uszodai és nyílt vízi úszás, futás, túra) és egészség irány a fontos, de szeretnék más dolgokat is használni, amik inkább más gyártó óráiban lehetnek erősebbek.

    Sógornőmnek Apple Watch órája van, Ő tud olyat, hogy az órával indít időzített fotózást. Találtam erre alkalmazást, de elég rosszak az értékelések. Pl.: [link] [link] Használta már valaki ezeket? Működik vagy átverés?

    A Spotify nem teljesen egyértelmű számomra. Mennyire korlátozott a használata? Tudok véletlenszerű lejátszási listákat keresni? Megoldható az, hogy elindítok egy számot, amit valahogy át tudok játszani a soundbarra és utána az órán keresztül váltok számot, illetve szabályozom a soundbar hangerejét?

    Az értesítések mennyire használhatóak? Nem akarok az órán írni, csak nyugtázni a dolgokat. Mennyire kezelhetők az értesítések? Hogyan kezeli a Gmail és Outlook értesítéseket? Pl. a Whatsappon kapott fotókat is meg lehet az órán nézni?

    Az egyedi óralapok rávarázsolása gondolom nem bonyolult dolog, de elérhető "hagyományos" számlap is? Pl. valami hasonló.

    Vásárolt már valaki hozzá más szíjat? Ha igen, akkor hol érdemes nézelődni? Elérhető esetleg minőségi utángyártott is vagy csak a gyárit érdemes nézni? Illetve honnan érdemes a szíj cseréhez beszerezni az eszközt?

    Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák