Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz ro_bert17 #21021 üzenetére

    Már volt annyiért a GTR 3 Pro, pont most karácsony előtt. Az alváskövetésével az a probléma, hogy a néhány perces ébredéseket észre sem veszi. Az ébredés / elalvás nagyjából stimmel. Felülök az ágyban, megnézem, hány óra, rendezkedek, fészkelődök, másnap reggel a statban: nincs ébredés, nincs ébren töltött idő. Fibit éjszakánként ilyenből 8-10 alkalmat detektált, ha visszakeresel itt, konkrétan össze is vetettem őket 1 adott éjszaka. Szerintem az a gond, hogy nem folyamatos a pulzusmérés, hanem időszakos, szemben a fitbittel.

    GTS3 most jött meg a feleségemhez pár napja. 25-e óta használja, akku 40 szézalékon, panasz nincs. 1 perces pulzusmérés, csukló mozdításra történő ébredés megy, AOD ki van kapcsolva.

    A GTR 3 és GTS 3 is vihető 45-ért emagról, ingyen szállítással. Ezért a pénzért stabil rendszert, és baromi jó kijelzőt kapsz, a GTR3 tényleg marha nagy panellel jön, papíron alig tűnik kisebbnek a GTS 3 kijelzője, de a valóságban nagyon is kisebb. Cserébe, az egész eszköz vékonyabb. Én nem bántam meg a GTR3-at, őszintén szólva. Ennyiért most se tudnék jobbat. Kicsit piszkálja az orrom a Pixel Watch, de nem ér háromszor annyit (Hardveraprós áron és minimum kétszer ennyi), az biztos, így most egy darabig Amazfit tulaj leszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák