Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Pár napos tapasztalat az Amazfit GTR 3-ról. Charge 3-ról váltottam 8 évnyi Fitbitezés és jópár generáció után, de persze tudtam, hogy nem ugyanaz lesz az élmény, nem is vártam el azt. Alapvetően ennek fényében vagyok majdnem elégedett a GTR3-mal, a "majdnem" oka pedig az, hogy az alváskövetése az konkrétan használhatatlan, egy nagy büdös nulla. Semmi köze nincs a mért adatoknak a valósághoz, még csak azt sem találja el, hogy hányszor ébredtem meg. Elég rossz alvó vagyok, konkrétan 7-8 alkalommal biztosan felkelek egy éjjel de olyan szinten, hogy felülök és ránézek az órára, vagy az éjjeliszekrény órájára, majd forgolódva alszok vissza, és ebből az első éjszakán 1 ébredést vett észre, a másodikon pedig nullát, dacára, hogy kvázi hülyére húztam a szíjat a csuklómon. A Fitbit eközben nagyságrendileg nézve jól követte a történéseket, ahogyan szokta is. Ennek a pontatlanságnak valószínűleg az is az oka, hogy nem tud folyamatosan mérni pulzust, és/vagy az algrotimus egy hulladék, de a lényegen nem változtat. Első felindulásból majdnem vissza is küldtem, de aztán kompromisszumként nappal ezt használom (mert hogy az értesítések rendben vannak vele, szemben a Fitbittel), éjjelre meg marad a C3. baromi jó két helyen tovább menedzselni az adatokat... Ha egyszer beesik a Pixel Watch ára 80k körül szürke importhból, akkor majd arra lépek tovább, hogy rendezzem ezt a kettősséget, esetleg megvárom a PW2-őt.

    Ami még plusz infó, hogy vettem rá egy csomag fóliát emagról, és bár egyet a felrakásnál azonnal elcsesztem, a másodikat szépen sikerült felhelyezni, és úgy látom, elég jól és szépen is áll az órának. Elég nagy a kínálat, ezért írtam le, hátha valakinek számít a tapasztalatom.

    A teszterek meg nyomjanak kaktuszt, mert egy YT vidóson kívül kábé sehol nem említették azt, hogy az alváskövetés amazfitéknél kábé annyit jelent, hogy eltalálja az alvás és ébredés idejét, a köztes időt pedig feltölti egy random generátorral.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák