Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Dwatti #17542 üzenetére

    Köszi, váltogattam a számlapokat gyárira, de a hívások csak nem érkeztek meg. Közben Connect IQ-ban láttam, hogy van frissítés számlapokra. Azokat is felraktam, de érdemben nem változott semmi.
    Ekkor nekiálltam minden engedélyt újra elölről átnézni a telefonon, de nem találtam problémásat (elvettem az engedélyeket és újra hozzáadtam biztos ami ziher alapon), de az feltűnt, hogy Garmin Connect értesítés beállításainál a gyári telefon alkalmazást nem kínálta ki/be kapcsolhatónak, mivel nem is szerepel a listában.

    Ekkor elkezdtem ez irányban keresgetni: alapértelmezésben TruePhone tárcsázót használok. A gyári Huawei Telefon alkalmazást alapértelmezettre rakva egyből megjelent a hívás az órán, visszakapcsolva az alapértelmezést TruePhone-ra viszont ismét nem jelzett beérkező hívásnál -> be is villant, hogy épp előző este TruePhone-ban a hívásképernyőket Bekapcsoltról átállítottam Csak bejövő hívásokra (hogy hívás közben a gyári a képernyő legyen az aktív). Átraktam kikapcsoltra és most ismét rendben jelzi a Fenix 6 a beérkező hívásokat.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák