Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lovace

    aktív tag

    válasz axel1995 #16570 üzenetére

    Szintén Garmint használok, mint Dwatti, csak én 5 Plust, de ez irreleváns a válaszom szempontjából. Én is nagyon tudom ajánlani a márkát! Én reggeltől estig hordom, telefonnal is össze van kapcsolva, heti 3 futás meg 1 erősítő edzés és így bírja 1 hétig az akksi (bár még akkor is van benne szufla, de a vasárnap esti töltéshez szoktam hozzá, már csak ezért is felrakom, még ha nem is lenne rá szükség :D).
    Kiemelkedő a Garmin ökoszisztéma, szerintem ilyet nem kapsz egyik másik gyártótól sem Magyarországon. Nagyon szuper facebook csapat épült a márka köré, ahol a magyarországi hivatalos forgalmazók az adminok. Nagyon jó fejek és segítenek bármiben akadsz is el. Figyelni kell, hogy hivatalos helyről vedd az órát (Navi-Gate Kft matrica legyen a dobozon, de a garmin.hu-n fent vannak a hivatalos viszonteladók). A garanciális ügyintézésük első osztályú, továbbá a garancia lejártával ha meghibásodik a készülék van egy úgynevezett fix díjas csere lehetőség. Ez annyit jelent, ha mondjuk az én órámat vesszük alapul már lejárt a garanciája, de hivatalos helyről vettem. Így ha meghibásodna 86000 Ft értékben beszámítják ha veszek egy új órát náluk.
    Össze-vissza egyetlen olyan dolgot tudok reagálni a kérdésedre, ami viszont úgy látom számodra fontos. Az alvásfigyelése az nagyon gagyi. Ezen a téren a Huawei-ek kiemelkedőek. Páromnak volt 12ezer Ft-os huawei band 3 pro-ja. Na az sokkal pontosabb adatokat szolgáltatott az alvásáról, mint az én 100.000Ft feletti órám.
    Minden más téren csak dícsérni tudom a márkát és őszintén ajánlani!

Új hozzászólás Aktív témák