Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz scyllarus #15997 üzenetére

    Nálam volt T-Rex (AOD), Stratos3 (tr.ref.) meg most az Instinct.

    A T-Rexnél fix fényerővel ment az AOD, beltéren jó volt.
    Kültéren vagy sok fénynél (termelésben melóban), mozgatni vagy nyomogatni kellett (idegesít ha a perifériás látásomban valami villog, és csuklóemelésre állítva sokszor villogott, így azt kikapcsoltam).
    Azaz amikor a laptop van a kezemben, vagy egyéb szerszámok, vagy akár a gyerek; vagy fogom az autó vagy a gokart vagy a bringakormányt (akár mert mellkaspánttal használod és hőmérsékletet, navigációs utasítást is akarsz látni; vagy csak simán látni akarod a pulzust, sebességet a csuklódon, stb), akkor a Garmint tök jól látom, a T-Rexet emelgetni, nyomogatni kellett - volna, de erre nincs mindig lehetőség.
    Kb 28-29 éve hordok éjjel nappal órát, és idáig mindig elég volt lapos szögben egy pillantás. Most is ahogy gépelek, nagyon lapos szögben látom az órát (jött értesítés) de tökéletesen olvasható, nem kell elemelnem, elfordítanom a kezemet. A Stratosnál már sokszor kellett fordítani, hogy normálisan lássam.
    Hadonásszon a t***m azért, hogy egy órán lássam az időt, ez nekem sokszor nem fér bele.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák