Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz Dwatti #14699 üzenetére

    Miért volt kikapcsolva? Ez csak onnan jutott eszembe, hogy az összes karperec (beleértve a Venu SQ is), amit eddig próbáltam mind automatikusan kikapcsolta, ahogy levettem a kezemről. Nem is próbálkozik, amíg nem nyúlok hozzá. Aztán ahogy mozgást érez, megint beindul, tehát ennél jobb megoldás nincs is.

    Más: A Garminos kérdések óráját én is kitolnám :D
    1. Hogy lehet TARTÓSAN beállítani, hogy ne GPS alapján keresse az időjárást? Eddig már 3x állítottam be a Garmin Connectben, de 1-2 nap után magától visszaáll.
    2. Hogyan lehet TARTÓSAN beállítani, hogy ne 10, hanem 5 perc séta után kezdje el automatikusan rögzíteni a tevékenységet? Ezt is már vagy 3x állítottam (volt, amikor az órán állítottam), de 1-2 nap után szintén magától visszaáll :F
    3. Ha az órán kikapcsolom este a szinkronizálást, akkor reggelre miért kapcsolódik vissza magától? Ráadásul random...mondjuk 5-ből egyszer :U

    Sejtem a választ, úgyhogy ezek inkább költői kérdések :(
    Amazfitben ilyenek sose fordultak elő...
    Ja és random rezeg az óra. Naponta 1-2 alkalommal. Semmit se mutat, csak rezeg egy pillanatra, mert csak. Honor Band 5 csinált még ilyet. Biztos placebo? Nem, a Bip U sose csinált ilyet.

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák