Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz janos666 #8856 üzenetére

    Igazad van a festékes dolgot tényleg félreértettem. De szvsz ott nálad a legdurvább eltérést a papír sárgasága okozta. Az így is tisztán látszik. Lehet van benne a tinta is, de tuti hogy egy szép fehér papíron jobb eredményt kaptál volna.

    De te is félreértesz. Én nem azt mondtam, hogy szarjon rá mindenki, meg hogy te ne csináld! Hanem azt, hogy senkit se érdekel. Többé-kevésbé.
    Nem azt mondtam, hogy ez helyes, hanem egy nagyjábóli tényt közöltem. Ettől még a te precizitásod nem lesz kisebb jelentőségű. Van amiben én sem ismeret "tréfát" más meg pont leszarja. Lásd az előző Q3-as egér példa.

    A másik meg, hogy hiába mutatsz te példát ahogy azt te is tudod, az emberek többsége nem tudná megállapítani hogy melyik a jobb. Okés a fenti példán igen. De egy random tájképen azonos papírra nyomva senki nem mondaná meg, hogy most melyik a színhelyes és melyik nem.

    A TN panellel meg az a gond, hogy azokat se lehet fullosra kalibrálni. Nálunk volt olyan gagyi monitor is a cégnél, ahol kiírta a program hogy bocsi de nem megy. :D Túl nagyok voltak az eltérések amit már nem volt képes korrigálni.
    De ami még rosszabb, hogy ha a TN-t nem közvetlenül szemből nézed már buktad is a kalibrált színt. Ezért használok én a cégnél még mindig CRT monitort! ;] Meg mert nincs pénz komolyabb Eizokra. :D

Új hozzászólás Aktív témák