Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Teddy

    őstag

    Most egy újabb, visszatérő problémám volna. PDF-ből nyomtatunk, és van hogy teljesen jó, van hogy a karakterek teljesen rosszak lesznek, ékezetek, szimbólumok nem passzolnak. Régebbi nyomtatóval is már előfordult ez a gond, de most az új Epson WP-4525-ös gép is van hogy így nyomtat. Nincs valakinek ötlete, hogy miképp lehet ezt a gondot orvosolni?

    Amit találtam, hogy win7-en van egy PDF nyomtató, amiben a beállításokat lehet olyanra választani, hogy a pdf beépített betűtípusát is használja nyomtatásnál. Viszont windows xp-nél ilyet nem találtam. Maximum olyan van, hogy képként nyomtassa a pdf-et, de ekkor a 100 oldalas pdf-ből csinál vagy 1gb-nyi adatot, amit át akar küldeni, és iszonyatosan kifagy a gép, ez az út tehát nem járható.

    Valakinek esetleg valami ötlet?

    @TA68: most pont a kezembe akadt egy ezPrint doboz, azon rajta van az iso9001 jelzés, "manufactured by iso9001 certified plant". Igazából ahány utángyártott patron akadt a kezemben, egyik sem volt pofára megbízhatóbb számomra. De az tény, hogy lutri az utángyártott, ezt a kockázatot vállalni kell.

Új hozzászólás Aktív témák