Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • epzon

    őstag

    válasz kaszas19 #8302 üzenetére

    hidd el nekem aztán teljesen mindegy, hogy mivel nyomtatsz és mennyit fizetsz érte
    idejöttél, hogy elcseréltél valamit egy epson nyomtatóra és kérdezted, hogy lehet azzal gazdaságosan nyomtatni

    első tanács: rossz döntés volt, vegyél BÁRMIT (érted akár HP-t is nekem mindegy) újonnan és használd EREDETI festékkel, mivel sokat nem nyomtatsz így lesz a legolcsóbb (igen jól mondtam) és a legkényelmesebb

    második tanács: megvettél egy szett tintát és működik a fej, hurrá! Akkor vegyél resetelős patront, meg tintát és fillérekből tudsz nyomtatni - ez max 5000 Ft beruházás és minden problémád megoldódik, kinyomtathatod az utolsó csepp tintát is, ha ez a legnagyobb óhajod.

    A te következtetésed: szar az epson! gratulálok

    És igen mindig a HP szöveg de lehet nem hiába van ez az legalább teljesen kiüríti a patron nem csak félig nem kel semmit resetelgetnem csak nyomtatok és kész. - honnan vetted, hogy teljesen kiüríti a patront? mert nem látsz bele?

    Pontosan azért nem lehet az utolsó cseppet kinyomtatni, hogy a fej ne károsodjon, ne száradjon bele a festék. De te ezt jobban tudod, ugyebár.

    Még1 érv a HP javára és én erre a két nyomtatóra értem az pedig az hogy még az Epson beépített fejjel van ellátva addig a HP patronba épített fejjel van és ha beszárad fogom kidobom vagy meg próbálom szóra bírni de az epson meg darabokra kel szednem ehhez.

    És szerinted a a fejet nem fizeted ki minden egyes alkalommal? Éppen ezért drága a HP-hoz az után gyártott patron.

    Tehát ha valaki használható tanácsot ad, annak nem tetszik a stílusa, aki meg szutykozik az a menő...
    no komment

Új hozzászólás Aktív témák