Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tirexi

    addikt

    Annyira felesleges ez a 10 éves garancia mint az állat mikor szinte 2 évente új DX vagy valami hasonló baromság (Mantle) jön ki. Elavul a kártya mind tudásra mind pedig támogatásra. Ebből van a biznisz. Ha 10 évig nem nőne a gépigény vagy nem jönne ki új API akkor miből élne meg a VGA gyártó cég? Semmiből. Ez már rég nem a játékokról szól vagy a felhasználók érdekeiről.. Ez egy hatalmi játszma a két VGA cég között. 1 meg fél millás PC VGA? Na ne röhögtessetek már. Jó, hogy nem már lassan kocsi árába fog kerülni egy egy PC-be szánt VGA. Az eladásnál 1 év után meg a felét ha nem többet buksz a vételáron mert a kutyának sem kell már a használt VGA-d 1 milláért.

    Az EVGA extra éveit meg nem hinném, hogy innét bárki is ki fogja használni tudván úgy, hogy a fele (inkább háromnegyed) banda évente cseréli a tökéletes alig használt VGA-ját.
    Hányszor láttam már itt ezt, hogy "ezzel most kihúzom két-három évig" aztán ő volt az első aki cserélte a kártyáit.

    Annó az 1 éves 9800GX2-m helyett sem tudtak újat adni miután behalt pedig volt rá még két év gari.
    Adtak helyette egy GTX 285-öt... Az ára arra már megegyezett csak éppen a 285 gyengébb volt. :U

    Én is cserélgettem a VGA-kat igen még mielőtt jönne a szemrehányás aztán jól meg is szívtam vele mert most jó formám semmi félretett pénzem nincsen. A sok bukta a vételárakon ugye... Mintha kidobott pénz lenne az ablakon. 150-ért megvettem de eladni már csak 100-ért tudom aztán használtam kemény 2 hónapot se.

    Lesz itt még TitanZ 100k-ért is csak évek kérdése. :K

    Na megyek aludni mára ennyi elég a PC-ből.

Új hozzászólás Aktív témák