Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz DonMedve #7491 üzenetére

    Tudom mire gondolsz, illetve sejtem... :Y ;) Nálunk is volt ilyen mélypont, kb. a 3. évnél. Sok minden rossz volt, és el voltam keseredve. Akkoriban egy panzió játéktermében dolgozgattam. Persze mindig hűséges tudtam maradni, de abban az időben egy hajszálon múlott. Ez a "hajszál" pedig egyszer csak felhívott városin, és a csajom vette fel... :U Sok mindenből elegem volt, és úgy gondoltam váltanom kell, nem érdekelt semmi. Elmentünk sétálni, és a lényege az lett hogy nagy sírások közepette úgy gondolta, nem akar elveszíteni. Ez nekem nagyon tetszett, és mivel nem vagyok az a tipus aki visszaél vele, úgy gondoltam akkor újult erővel vágjunk bele. Sok minden változott azóta jó irányban, és nincsenek hasonló gondok. ;) Ez kb. 10 éve volt.

    Robi: Persze én is úgy gondoltam, az alap, hogy nem rögtön az első csaj lesz nekik igazi. Ez így van jól. De azért gondolom túl vannak jópár kapcsolaton, és van bőven tapasztalatuk. Az a helyzet, lehet "rossz helyen", rossz stratégiával keresik a normális csajt. Leginkább egy tamagochi-hoz hasonló egy kapcsolat. "Ápolgatni", "etetni-itatni" kell nehogy "meghaljon". :DDD Tehát ott lehet a mai fiatalsággal a gond, hogy kapcsolatot tudnak teremteni, de nem tudják hogyan kell élni benne, és ezzel együtt megtartani. Erre mondaná azt a Kis Herceg: "öreg hiba". ;) Az erkölcsösség minimális szikráját se látom már, ami főleg a csajoknál lenne fontos. Kevés a normális lány manapság. :F

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák