Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elmör

    senior tag

    válasz KillHates #11875 üzenetére

    Ezt a balesetes kocsit láttam egy autós kiállításon élőben is, nagyon durva, asszem 3-an haltak meg, a motoros, a vezető meg aki az anyósülésen ült. Mindketttő hibás volt, mert a motoros száguldott rendesen, az autót vezető idős férfi meg kihajtott elé elsőbbségadás nélkül és egy pillanat alatt megtörtént a tragédia. :(

    A betontorpedó kicsit túlzás, nemigazán ülnék benne olyankor. :DDD Inkább a Te
    Bálnádban ha kevesebb sérüléssel szeretnék kiszálni. Tény, hogy a régi Hondákat nem a biztonságuk miatt veszik. A 4. meg 5. generációs Civicek igazi papírjaguárok, a CRX-ek meg ugye száduldó koporsók. Az én 6. genem talán egy kicsivel már jobb, de nem az igazi ebből a szempontból. :))

    AxisBold: ha fölé teszed az oldallapon már az is egy jó lépés, de jobb, ha közvetlenül ráirányítod. Ha csak oldalról tudod megoldani, akkor egy 12cm-es ventit (ha halk akkor Noctua, de lehet tudnak jobban is a srácok) tennék oda, ha rá tudod barkácsolni, akkor elég egy 9cm-es is szerintem. Az jó kérdés, hogy rá fújja vagy elszívja. Az oldalsó megoldásnál szerintem mindenképp fújja rá (végülis egyben az le is fújja).

    [ Szerkesztve ]

    RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

Új hozzászólás Aktív témák