Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz Gaben01 #11315 üzenetére

    Írtam egy kurva hosszú hsz-t....de mire befejeztem, törölték az írást. :(
    Beteszem ide, remélem ez a zodiákus benéz ide:

    A kedves cikkíró, aki még mellesleg tanulóként írta a cikket, gondoljon bele, majd ha ő is kereső képes lesz, és lesz hobbija, mennyire értelmes dolog, és mennyi pénzt áldoz rá. Mert nem másokat kell fikázni, mert mi nem vagyunk olyanok. Illetve olyanok vagyunk, csak pont más dolgokban.
    Az hogy a cikkíró ilyen marhaságok miatt ír egy cikket...pfff.Gatula neki ezért. Az pedig hogy a szüleitől nem kér pénzt, mert a nyári munkákból összeszedett lóvét költi csak...Röhelyesnek tartom hogy megszólja azokat akik a pénzért megdolgoznak, és a gépre költik. Hogy 1-2 fps-ért, vagy másért az magánügy. A cikkírónak pedig böki a csőrét, hogy otthon anyuci apuci nem ad lóvét fejlesztésre (még jó) mert gyorsabb gép kellene. Ezért van hogy irritálja őt egy aláírás, és ezt szavakba is ölti blog formájában. Az irígység nagy úr... :B
    Laraxior-t pedig ismerem, és bár tényleg sokat költ a gépre, de jóval normálisabb arc, mint te a blog bejegyzésed alapján. Arról nem is beszélve hogy te még a csattogós falepkéket tologatod álmodban a hüvelykujjadat szopkodva, amikor ő már fent van, és megy melózni. Azt hiszem 04h jár be. Szóval engedtessék már meg neki hogy hardvert vegyen, abból amiért megdolgozott. Akit már elért a gazdasági válság szele, azt sajnálom, de ha engem elér, nem leszek irígy, mert lesz esetleg olyan, akit még nem ért el.
    De hogy egy kis olajat öntsek a tűzre, Január elején vettem egy GTX 295-öt 102k-ért! :P
    Készpénzért! Persze nem 1-2fps-ért, és nem 3d06, Vantage-hoz.
    Javaslom a cikkírónak beszélje meg a szüleivel, hogy krónikus irígységben szenved, amit úgy tudnának orvosolni, ha hazahoz egy 4-es vagy 5-öst akkor kapjon 1-2-3k-t, és az ebből összerakott pénzt arra költi amire akarja. :U

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák