Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz Elmör #11061 üzenetére

    Ember gondolkozz! Egy dagadt cigányasszony vagy, aki semmiről sem tehet, mert a férje kékre-zöldre veri, ha enm azt csinál amit mond neki. Namármost ő főz, takarít, mos, és szüli a piciket. Apa felveszi a segélyt, elissza vagy mittudomén. Persze a purdék ordítanak mert 15-e után már elég éhesek , erre elköti a rotációs kapát a te garázsodból (amit természetesen egy "fehér" orgazda fog tőle megvenni és itt az első nagy hiba!)
    Aztán apa hazaad egy kis lét, megint van étel az asztalon. Erre aznap este beállít egy csomó kopasz és összever mindenkit. Mikor te (mint cigányasszony) tényleg nem tehetsz semmiről.
    Magyarországon, mivel mindig is "mezőország" voltunk, elég sok kisebbség élt. Itt nálunk vidéken is. Megvoltak a maguk kis közösségükben, éltek egymás mellett a parasztok meg a helyi romák, és segítették is egymást, az esküvőkön ők húzták a talpalávalók, építkezéseken, betakarításkor napszámban voltak, és mikor nagy hideg volt a parasztok vittek nekik tüzelőt meg ennivalót.
    Ezt az állapotot, csakis kizárólag magunknak köszönhetjük; mert mi juttattuk azokat az embereket olyan helyre ahol, a jól felfogott érdekük, hogy a saját előrejutásuk miatt fűt-fát ígérjenek a kisebbségnek, hogy megszerezzék őket "szavazó bázisnak" és így a megélhetésüket szavatoló munkáról is leszoktassák őket. Miért dolgoznál, ha neked elég lenne havi 30 ezer forint a megélhetésedhez amit megkapsz az államtól? A baj ott van, hogy ezt a pénzt nem a jó gazdasági rendszerünk termeli ki, hanem az egyébként dolgozó emberek béréből gazdálkodja ki a szociális rendszer. Persze, hogy így ezek az emberek úgy érzik, hogy "eltartanak" bárkit is.
    Én ami radikális lépést tennék, hogy csak azok az emberek szavazhassanak az ország jövője felől, akik valamilyen módon aktív dolgozók, és rendesen fizetik az adót, magyarán le tesznek valamit az asztalra, és megmondhassák, hogy mi legyen azzal a pénzzel. Akkor a politikusok máris az aktív keresők érdekeit lennének "kénytelenek" szem előtt tartani és nem menne így a pazarlás (3 éves A8-as Audit le kell cserélni, mert teli a hamutartója) Máris csak 2 millió szavazópolgár lenne az országban!

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák