Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dufy

    csendes tag

    Sziasztok!

    Valószínüleg nem jó helyre írom a problémám, de nem találtam más hasonlót!

    Barátnőmnek rendeltem egy asus k40ie típusú notebookot, mert nekem egy k61ic van és nagyon meg vagyok elégedve vele, kis külömbség van a 2 laptop között, az övében picivel gyengébb vga és csak 14" a kijelző az enyém 16". Design, minden ugyan ott és ugyan úgy van!!

    A probléma pedig az, hogy vezetékes netre próbálok csatlakozni, de sehogy sem sikerül. Az enyémnél semmi felhasználónevet, jelszót nem kér, bedugom és lehet netezni. Az ő gépén is megpróbáltam ugyan ezt a manővert, de nem ismeri fel, észre sem veszi, hogy csatlakoztattam a kábelt. Megpróbáltam a manuális módszerrel is --> új kapcsolat --> felhasználónév és jelszó beír stb. de nem jó. Ezt az én gépemen is megcsináltam ott sem volt jó ez a módszer, nos lehet, hogy a felhasználónév és jelszó nem jó, de nekem e nélkül is működik! Kérdésem az lenne, hogy ez miért van? Az övé miért nem ismeri fel? valamilyen beállítás szükséges hozzá (bár én semmit nem állítottam, bedugtam és volt net) ?

    Továbbá az ő 14"os kijelzője nem olyan "fényes" (Brightness maxon) mint az én 16"osom, ez gondolom nem hiba csak kicsit fura, hogy ugyanugy asus és egyformán néz ki és ez picit sötétebb.

    Na ennyi lenne az én problémám, eléggé bosszantó, remélem valaki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák