Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz darvinya #20820 üzenetére

    Az egy mobilos, vagy leginkább online szolgáltatás. Nem lakossági. Kb a piaci részesedésük jelentéktelen.

    Anno a Spílier 2-ért a TV2 csoport évi 3-5 millió eurót kért a szolgáltatóktól (szolgáltatótól függően változott az ár), hogy bekerülhessen a kínálatukba a Spíler 2 csatorna.
    Szóval nehogy azt mond nekem, hogy ilyen kezdeti árból, végül oda jutottak, hogy még a csatorna fizetett?! Ez elképzelhetetlen.
    A Spíler és a Digi között biztos valami kedvezményes megállapodás született végül, mert osztoztak az angol foci közvetítési jogain, de akkor se fordulhatott a kocka, hogy a csatorna fizet..

    Ez az Arena4 is valami hasonló összeget kérhet, már így nulláról indulva is. De van a másik mód is. Amikor a Network4 csoport egyben árulja a csatornáit (TV4, STORY4, GALAXY4, FILM4, ARENA4). Így csinálja például az AMC is, akiké ugye a SportTV (AMC, Film Cafe, Film Mania, Minimax, Spektrum, Spektrum Home, Sport1, Sport2 és TV Paprika). És van amikor előfizetők száma alapján szabnak árat. 250ft/előfizető, például.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák