Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz darvinya #18339 üzenetére

    "Én csak idei szezonról beszéltem." - pontosan ez a baj. Aki futkározó QB-ben gondolkozik, legyen az akár szurkoló, akár GM mindig csak az idei szezonról beszélhet. Minden évben van pár új lelkes "dual threat" QB akiket aztán pár év alatt szó szerint kivernek a ligából. Kivétel mindig akad, de Vick is visszavonult 36 évesen, pedig ő még két évet ki is hagyott. Brees és tsa meg bőven MVP szinten játszanak 40 felé is.
    Cam meg 30 éves korára szétverte magát.
    Szidhatod a vezetőséget, amennyit jól esik, de ha egy 9. éves QB 3.5 mp babusgatja a labdát oda fognak érni hozzá, akármi van. Ha a QB fejjel előre vetődik +fél yardért a fal nem fogja tudni megvédeni és ő sérülni fog, hiába vannak RB méretei.
    Ja, hogy a 3.5mp azért van, mert nem tanult meg védelmet olvasni és gyorsan dönteni? Akkor mit akar az NFLben, hosszútávon?

    Cam Newtonnak zsenge rookie kora óta mondogatják, hogy ez így nem lesz jó. Ő meg még tavasszal is azt válaszolta erre, hogy márpedig ő nem változtat a stílusán. Hozhatott volna a vezetőség jobb falat, jobb fal-edzőt, ez tény. De amíg ez a hozzáállás addig nem fog segíteni semmi. RBként mozgott a labdával, addig is tart, mint egy RB.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák