Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz vond #17176 üzenetére

    Én nem láttam a meccset élőben, csak az első INTig követtem és reggel láttam. szerintem megúsztam egy infarktust :DDD meg egyben egy brutál élményt. :O Sajnos a januári beosztásban nem kalkuláltam azzal, hogy én azt a meccset majd biztos nézni akarom.

    vond: hihetetlen számomra, hogy a Seahawks és szimpatizánsai még mindig egy 4 évvel ezelőtt playen pörög/nek! Többek között ezért esett szét az a csapat és nem lett dinasztia csak egy fellángolás.
    Ha megnézed az órát, az időkéréseket, Lynch statjait, a down helyzetet, a NE felállását; SEMMI nem indokolta, hogy odaadd neki a labdát. Az egészet az a hülye amerikai riporter indította el, aki azt mondta, hogy "Lynch borderline unstoppable in these situations" - ami egyszerűen nem igaz, 50/50 volt a szezonban, konkrétan azon a meccsen 2/5... mindegyik sikertelen olyan GL def ellen volt, amit a NE akkor is felküldött - Folytassam? ;]

    darvinya: TB12 már lenyilatkozta, hogy jövőre még biztosan marad.

    Zanik: :K én is ezt mondtam.

    Veron: Ez nem vízilabda, vagy kézilabda, hogy aki megszerzi a labdát az megpróbál ziccert kialakítani a védelem meg fut utánuk. A védelemnek volt 13 play-e csinálni valamit. Volt 3 db 3&10. Ahogy a Rams labdát szerzett, úgy nekik is voltak lehetőségeik legalábbis egy FGra korlátozni a támadót. Ha meg aztán ők is megkapják és TD-t szereznek, akkor mi van? Jön megint a hirtelen halál ugyanúgy? Vagy addig játszunk, amíg valaki ki nem védekezi a másik támadását? Amikor épp nem egyenlő az állás? És ugye ez profi sport és emiatt a közvetítés ideje is számít, ezért lett 10 percre levágva a szezon alatti OT.

    FollowTheORI: Nekem úgy dereng, hogy még tavaly is lement, megvan a kép, ahogy BB odaadja a trófeát J. Kraftnak "vidd le a szertárba ezt a szart" arckifejezéssel :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák