Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    Topikgazda

    válasz crey #16405 üzenetére

    most néztem csak meg a meccset.
    Sajnos azt láttam véletlenül már napközben, hogy L lett, de hogy hogyan, azt nem.

    Naszóval: én már annak örülök, McCoy el lett tüntetve, és hogy DJ ~ úgy van használva, ahogy kellene. Leftwich-ben több a potenciál. Ezt a végét elkúrták, jobban bíztak abban, hogy a védelem majd megoldja valahogy. Hát nem jött össze. A bizalom a D-ben, vagy inkább a bizalmatlanság az O-ban nem véletlen. Ilyen nesze semmi OL van még mindig (amióta kimondottan a Cardinalst követem, ez azóta így van...), nem igazán képesek támogatni a támadásokat, látszik is a bagázson.
    A teljes séma váltás a D-ben lassan kezd beérni, bár arra se ideális továbbra sem az emberanyag. De legalább már nem a liga legalja.

    Ez az év már kuka, előre kell tekinteni, mert az nem reménytelen. Szezon elején nem értettem miért várják 1/1 könyékére a Cardinalst, de úgy látszik a szakértőknek volt igazuk.
    Hogy mi lenne a legjobb a kövi szezonra, az a nagy kérdés. Larry szerintem az év végén visszavonul, de neki talán megvan a pótlása a Kirk gyerekkel. David Johnson kezd újra felvirágozni. Rosen botladozik még, de nem reménytelen. Kell egy WR2 és egy komplett OL... :D Védelembe hiányzik egy CB2, egy Safety, meg egy stabil DE/LB Chandler Jones mellé. Top három pickben ki kell húzni a kis Bosát, kellene egy top OL és WR a piacról (pénz lesz rá), a többi meg majd valahogy alakul. :)

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák