Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz *Mukeey* #15412 üzenetére

    A NE szerintem sokkal inkább BB-n múlik, Matt Cassellel is kihozott egy 11-5ös szezont.
    De ők amúgy se jó példa a "Championship discount" miatt. De ott a Jaguars, az Eagles, a Vikings, a Steelers, a Packers példának, hogy nem kell mindenkit megtartani ahhoz, hogy eredményes legyen a csapat.

    Nem azzal van a bajom, hogy OBJ magas fizut kap, hanem az, hogy ő is.
    Center poszton két ember van a rosteron, egy rookie FA és egy harmadéves, akit a 6 körben draftolt a PATS, mielőtt a NYGhez került volna, tavaly kezdett 6 meccsen, mindkettő minimumot keres.
    Az egész lineban van Nate Solder (LG), Omameh (RG), Jerry (RG) és Flowers (RT) akinek valami neve van a szakmában (persze Solder nagy név) . A többiek vagy "journeymen"-ek max pár kezdő meccsel, vagy rookie (Hernandez 2. köre a legjobb); mind a minimum fizut kapja.
    Hangsúlyozom, normális center sincs, de azon felül se igen áll össze egy NFL szintű kezdő OL (talán, ha Hernandez nagyon bejön), és akkor még senki se sérült meg - Solder egyedül kevés lesz. Hiába van ott Barkley, fal nélkül nem tud futni, és ha nincs pass protection, akkor hogy fog Eli passzolni?
    És kinek?
    OBJ kap egy duplát, mert a futástól nem kell félni, marad Shephard és... és ki??? Cody Latimer? Életében összesen 3x volt kezdő...
    TEként Engram kb közepes, a többitől ne várj semmit.
    A védelem dettó ugyanez, egy jó DL (Harrison) a többi max töltelék, de itt kezdeni fognak. Egyedül a kezdő LB sor erős, de már a második vonalba is csak minimum fizus sehova nem kellő töltelékek vannak. A terv gondolom az, hogy Jenkins egymaga levédekezi az ellenfél összes elkapóját, mert a többi CB nem fogja, az biztos. Legalábbis az alapján, hogy 5M-val többet keres, mint az összes többi CB együttvéve, ezt gondolom. A többibe persze beletartozik Eli Apple is, aki a 10. legtöbb fizut kapja a csapatban, de még nem tudjuk, miért, gondolom a tavalyi botrányai megvannak. Amúgy Jenkins csak 2,5M-val keres idén kevesebbet, mint az többi 15 DB együttvéve(!) a 93 fős rosteron - és ezekből 3-4 arcot kivágnak...
    Mi lesz ha ő megsérül???

    Vond: :Y :C :C :C
    ez mekkora már! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák