Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Tegnap végre sikerült megnéznem a Falcons@Seahawks-ot, nagyon jó kis hangulatos meccs volt. Nem értem, ezt is miért nem lehetett műsorra tűzni a Sport TV-n. Végülis csak a legjobban támadó csapat látogatott a legjobban védekezőhöz, semmi extra. :N

    Leszámítva a harmadik negyed beli rövidzárlatot, meg pár egyéni hibát, az Atlanta eléggé meg volt fogva (1-2-4. negyedben 3 pont, ráadásul Chancellor nélkül). Kegyetlen jó ez a Seattle D#, na. ;] A FOX be is dobott egy elég beszédes táblát a közvetítésbe. Ha kicsivel jobb lett volna az Offense is, akkor akár több gyűrű is lehetett volna az elmúlt években.

    Örültem neki, hogy most nagyon sok látszott a közvetítésben abból, hogy szellemileg és érzelmileg mennyire egyben van ez a csapat. Az amcsi kommentátorok sem győzték hangsúlyozni, hogy ezért olyan jó ez a squad.

    Érdekes volt, ahogy Sherman teljesen kiakadt a harmadik negyedben elrontott védekezéseken. De szerintem nem is egy-egy emberre (pedig McCray és Shead csinált érdekes dolgokat), hanem hogy egészen addig kiválóan megfogták a legjobb támadó egységet (a 35. percig 3 pontot engedtek), és ott meg egy fél negyed alatt majdnem elment az egész meccs. De ami durva volt, az az, ahogyan visszahozták a csapattársak a meccsbe. Egy tucatnyian ott ugráltak, énekeltek körülötte, lökdösték, cibálták, ordibáltak az arcába. Komolyan érdemes megnézni. :)

    Michael sokszor nagyon jókat futott, Ifedi egy kincs a támadófalban, Earl Thomas nagyokat mentett megint, Wilson jól mozgott, jól passzolt, Graham idén végre elkapta a fonalat, jók lesznek az új emberek is. Szerintem most eléggé egyben van ez a csapat. És hát a szurkolók... ;] Szokás szerint brutálisak. Nagy részük van abban, hogy nem tudott az Atlanta O# parádézni. Carroll mester meg egy állat. Jó volt az is, ahogy a meccs előtt poénkodtak Dan Quinn-nel.

    De az egészhez bizony hozzá kell tenni, hogy a meccs végén a sporik nem dobtak be egy elég egyértelmű PI-t Sherman-re. Ki tudja, mi lett volna, ha ott még jöhetett volna tovább a Falcons. Hajjajj... :D

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák